Люди не лише будують міста, але й приводять їх в рух. Хтось кудись поспішає, біжить, їде, хтось когось чекає, а хтось це все спиняє, щоб зафіксувати. Ми вирішили показати львів’янам і гостям міста цю непомітну динаміку міста, що стає видимою, коли спостерігаєш за рухом нерухомо. 

В Міжнародний день музеїв у травні 2019 року ми запропонували всім охочим зупинитися і  подивитися на тих, хто до нас і разом з нами, в одному і тому ж просторі понад століття робить це місто живим. Фото та відео перехожих Львова різних епох — довоєнної, радянської та пострадянської, — уособлювали рух міста. Паралельно до цього, на одній зі стін відбувався показ сучасного відео. Таке поєднання зображало місто, яке далі безперервно кудись біжить.

Фото- та відеоматеріали можна було побачити у вигляді проекцій на вікнах Львівського туристичного офісу (вул. Руська, 20), як всередині приміщення, так і на вулиці, де облаштували зону для зручного перебування: стільці, гарячий чай, печиво. Фото та відео для виставки були надані з колекцій Міського медіаархіву Центру міської історії, приватних колекцій Котлобулатових та Вілі Фургала.