Проект “60-ий рік нашої медіа ери” об’єднав цілу серію подій, які були присвячені 60-річчю появи телебачення у Львові. Кожен захід відкривав певний аспект медіа епохи.

Старт проекту відбувся з публічного обговорення часів появи телебачення у Львові: особливостей його передумов та цікавих фактів становлення і поступового розвитку. Згодом відбулася презентація ретро-відеокутка, де кожен охочий мав можливість подивитися львівські теленовини 60 років по ретро-телевізору. Невід’ємними атрибутами помешкання тієї епохи – старий радянський телевізор, лакований столик, м’яке крісло із золотавою обшивкою і торшер – допомогли краще відчути атмосферу тих часів. Також було представлено виставку під відкритим небом “Говорить і показує Львів”: унікальні факти про один із основних символів львівського медіа світу – телевізійну вежу та про відомий на весь радянський союз “Львівський телевізорний завод”, відомий сьогодні як концерн “Електрон”.

Також відбувся майстер-клас для всіх охочих  — разом з художницею Анною Ли створювали арт-бук про львівську телевежу. Завершальним заходом проекту став кіноперегляд — львів’яни та гості міста мали можливість переглянути три мюзикли, створені львівською телестудією. Показ відбувався у відкритому павільйоні, а фільми транслювалися на два екрани: на екрані ретро-телевізора та на великому проекційному екрані

Шукайте ще більше цікавої інформації про виставку, майстер-клас, обговорення в рамках цього проекту.